Súgóközpont
Tartalom biztonsági mentése
Készítsen biztonsági másolatot tartalmáról
Könnyedén készítsen biztonsági másolatot fontos adatairól és tartalmairól a VoltVerse-ből, hogy soha ne veszítsse el információit.
Mit tartalmaz a biztonsági mentés
Profiladatok
Személyes adatai és fiókbeállításai
Mentett helyszínek
Összes kedvenc és gyakran látogatott helye
Töltési előzmények
Töltési munkameneteinek teljes nyilvántartása
Üzenetek
Beszélgetési előzményei (opcionális)
Biztonsági mentés beállításai
Visszaállítás biztonsági mentésből
Állítsa vissza adatait
- Nyissa meg a Fiókbeállítások > Tartalom biztonsági mentése menüpontot
- Kattintson a „Visszaállítás biztonsági mentésből" gombra
- Töltse fel biztonsági mentési fájlját
- Válassza ki, mely adatokat kívánja visszaállítani
- Kattintson a „Visszaállítás indítása" gombra
Megjegyzés: Egyes adatok visszaállítása előtt ellenőrzésre lehet szükség.
Tárhelyhasználat
Gyakran ismételt kérdések
Milyen gyakran készítsek biztonsági mentést az adataimról?
Javasoljuk az automatikus heti biztonsági mentések beállítását, ha rendszeresen használja a VoltVerse-t. Ez biztosítja, hogy soha ne veszítsen fontos adatfrissítéseket.
Biztonságosak a biztonsági mentés adataim?
Minden biztonsági mentési adat iparági szabványú AES-256 titkosítással van védve. Adatai privátok és biztonságosak maradnak, csak a fiókján keresztül érhetők el.
Letölthetem a biztonsági mentésemet több eszközre?
Igen, letöltheti a biztonsági mentési fájlt több eszközre a fokozott biztonság érdekében. Minden biztonsági mentési fájl fiókadataival van védve.
Mi történik, ha elértem a tárhelykorlátomat?
Amikor megközelíti a tárhelykorlátot, értesítjük. Törölheti a régi biztonsági mentéseket, vagy frissítheti tárhelycsomagját több helyért.
Segítségre van szüksége a biztonsági mentésekkel?
Támogatási csapatunk örömmel segít a biztonsági mentésekkel vagy adatok visszaállításával kapcsolatos kérdésekben.