Invitații de grup
Ce sunt invitațiile de grup?
Invitațiile de grup îți permit să împărtășești un link direct către un grup astfel încât alții se pot alătura rapid. Administratorii pot de asemenea invita utilizatori înregistrați specifici direct de pe pagina de invitații. Fiecare invitație este de unică folosință — odată acceptată, nu poate fi refolosită.
Cum să folosești linkurile de invitație
Pentru administratorii de grup
- Mergi la pagina de detalii a grupului.
- Dă click pe butonul Copiază link de invitație din header.
- Împărtășește linkul cu alții prin mesaj, email sau social media.
- Alternativ, mergi direct la pagina de invitații și folosește caseta de căutare Invite Members pentru a selecta mai mulți utilizatori înregistrați și a trimite invitații.
Pentru membri noi
- Deschide linkul de invitație (de exemplu:
/groups/invite/123). - Autentifică-te dacă nu ești deja logat.
- Dă click pe Join Group pentru a deveni membru.
- Vei fi redirecționat automat la pagina grupului.
Grupuri publice vs. private
Grupurile publice permit oricui să se alăture prin link de invitație.
Grupurile private necesită ca un admin să-ți trimită o invitație mai întâi. Când ești invitat, vei primi o notificare prin mesaj direct cu un link către pagina de invitație. Dacă încerci să te alături unui grup privat fără o invitație, vei vedea un mesaj care explică că grupul este privat.
Invitații de unică folosință
Invitațiile trimise de administratori sunt de unică folosință. Odată ce accepți o invitație și te alături grupului, invitația este consumată și nu poate fi refolosită. Dacă părăsești grupul mai târziu, vei avea nevoie de o nouă invitație pentru a te realătura unui grup privat.
Mesaj de bun venit
După ce te alături unui grup prin link de invitație, proprietarul grupului va primi automat o notificare și îți poate trimite un mesaj direct de bun venit pentru a te ajuta să începi.
Depanare
- Linkul nu funcționează: Asigură-te că ești autentificat. Dacă grupul este privat, ai nevoie de o invitație de la un admin.
- Ești deja membru: Pagina de invitație va arăta un buton pentru a merge direct la grup.
- Invitație deja folosită: Invitațiile sunt de unică folosință. Dacă te-ai alăturat deja și ai plecat, cere unui admin să trimită o nouă invitație.
- Grup negăsit: Grupul ar fi putut fi șters sau linkul ar putea fi incorect.